0765254556

Vrei să știi cum a fost creată Oaza de Prospețime?

Fondatorul brandului "Oaza de Prospețime" a lucrat ani de zile în vânzări, până în momentul în care a decis că este timpul să își deschidă propria afacere, investindu-și abilitățile într-un domeniu în care credea: un stil de viață sănătos, cu alternative de băuturi răcoritoare și de hrană cât mai naturală, fără E-uri. Evident, acest stil de viață, cu o alimentație sănătoasă bazată în mare parte pe energia și vitalitatea obținută cu aportul vitaminelor și al nutrienților din fructele proaspăt stoarse, s-a concretizat ușor-ușor într-o mică afacere. Atunci când crezi 100% în ceea ce faci zi de zi, ar trebui să funcționeze, așa-i?

Ce a urmat?
De la vis la fapte!

..Mai întâi s-a născut numele brandului, în anul 2009. "Oaza de Prospețime" reprezenta tot ceea ce ar trebui sa însemne "raiul însetaților de sănătate" - sucuri proaspăt stoarse, fructe cu culori încântătoare, multivitamine benefice și vitalitate maximă.

În 2010 a urmat achiziția aparatelor profesionale pentru extragerea sucurilor - presa manuală, presa de citrice - precum și a materialelor auxiliare… tot ce îți trebuie ca să poți începe treaba! Și treaba chiar a început în cadrul unui târg brașovean, care aduna anual laolaltă mii de oameni. Succesul a fost pe măsură! În tot tumultul creat de participanții și vizitatorii târgului, Oaza de Prospețime a devenit un punct de revitalizare, un izvor de prospețime pentru cei mari, dar și cei mici. Sucurile proaspete din portocale sau grapefruit, sucurile de rodie și sucurile din combinații de fructe, fără niciun adaos de zahăr sau apă, au devenit foarte căutate, ceea ce a întărit faptul că exista cerere pentru băuturi răcoritoare nu doar gustoase, ci mai ales sănătoase!

Și astfel, în scurt timp, pentru a putea fi la îndemâna tuturor celor care își doreau alternativa unor băuturi proaspete 100% naturale, Oaza de Prospețime și-a ales o primă locație stabilă, în Kaufland, următorul an în Metro 2, apoi în primul cash&carry brașovean, Metro 1. An dupa an, fresh-urile proaspete, care păstrează în ele toate vitaminele, toată bunătatea fructelor, au devenit sucurile preferate de către mulți brașoveni.

Totodată, evenimentele de amploare și târgurile anuale organizate în Brașov și în împrejurimi, au rămas printre destinațiile frecvente ale Oazei mobile, căci oare unde altundeva este mai mare nevoie de reîmprospătarea forțelor celor însetați?

Implicarea în comunitate

Oaza de Prospețime a fost și va fi mereu o afacere cu suflet, care se ghidează după sfaturile din vechime asupra importanței de a prețui roadele pe care le avem la dispoziție. Atunci când natura îți oferă din belșug materia primă, minunatele fructe, acestea trebuie să fie de folos câtor mai mulți… Așa că sucurile proaspete de fructe potolesc setea drumeților care poposesc la standurile noastre, cojile citricelor sunt transformate uneori în bunătăți confiate de către laboratoarele unor cofetării brașovene, iar resturile fructelor bine-stoarse ajung adeseori hrana turmelor de oi de la o fermă din apropierea Brașovului.

Iar pentru a returna naturii ceva în schimb, și pentru a aduce un mic aport comunității brașovene, echipa Oazei de Prospețime se implică uneori în acțiuni de voluntariat pentru plantarea arborilor, precum și în sponsorizări pentru conservarea și protejarea mediului, contribuind astfel la conștiința globală a timpurilor actuale. Crezul nostru? Acțiunile din prezent plantează lumea de mâine!

Planuri de viitor…

Dupa 10 ani de la înființare, Oaza de Prospețime și-a dovedit utilitatea și trăinicia, căci tot mai mulți oameni devin interesați de un stil de viață sănătos, fiind foarte atenți cu hrana și băutura pe care o consumă atât ei, cât și cei dragi. Din acest motiv, ideea care a stat la baza afacerii este mai actuală ca oricând!

Oaza de Prospețime își continuă misiunea și plănuiește deschiderea unui nou punct fix de vânzare în Brașov, într-o locație de dimensiuni mai mari, ce este foarte tranzitată de publicul larg. Prin intermediul unor aparate profesionale noi și moderne, precum storcătorul profesional din inox chirurgical ce nu permite proliferarea bacteriilor și păstrează calitățile fructelor proaspăt stoarse, sortimentația va fi extinsă cu noi combinații de sucuri din fructe exotice și sezoniere, smoothie's și chiar salate de fructe. Promisiunea noastră? Oaza de Prospețime va aduce mereu ceva nou tuturor celor care își doresc să se bucure de sănătate și de infuzii rapide de vitalitate!

Home