Fresh to read

3 motive ca să introduci sucurile proaspete în alimentația ta zilnică

Ai mâncat prea mult de sărbători? Mulți facem asta, fără să ne propunem… dar așa suntem noi, oamenii: ne plac mesele îmbelșugate, cu mâncare, băutură și de toate! Și imediat ce apar mustrările de conștiință, ne apucăm de cure de slăbire, de alergat, de mâncat sănătos. Excelent! Mulți dintre noi reușesc să-și mențină un stil de viață sănătos și să dea astfel un exemplu pozitiv și celor din jur, însă în mare parte, mulți renunțăm, încetul cu încetul. Atunci ce am putea face ca să contracarăm cât de cât efectele hranei mai puțin benefice pentru corpul nostru și totodată să ne creștem vitalitatea cu efort minim?

Să introducem sucurile proaspete, fresh-urile sănătoase în alimentația noastră zilnică!

Chiar dacă ești adeptul consumului de fructe în forma lor naturală care îți furnizează fibrele necesare unei bune digestii, nu există niciun impediment să nu incluzi și sucurile proaspete (fresh-urile) în meniul tău zilnic. Printre beneficiile sucurilor proaspăt stoarse se găsește nu doar aportul masiv de vitamine care se concentrează într-un singur pahar, ci și sațietatea pe care ți-o oferă rapid o cantitate mai mare de fructe. Cum ar fi de exemplu să mănânci într-un minut două portocale și o lămâie… sau două rodii, o portocală plus un grapefruit mare?

Dacă vrei să beneficiezi la maxim de proprietățile binefăcătoare ale sucurilor proaspete de fructe, este indicat să le consumi ori dimineața, pe stomacul gol, ori între mese, în locul unui snack sau a unei mese prea rapide datorate, din nefericire, lipsei de timp.

Iată doar 3 dintre beneficiile pe care le vei obține grație fresh-urilor:

Vitalitate și sănătate
Fiind bogate în minerale, vitamine și antioxidanți, fructele proaspăt stoarse îți vor întări întreg organismul, încă de la primul pahar servit!
Vitamina C și substanțele active precum carotenoizii și bioflavonoizii, prezente din belșug în toate citricele,îți vor fi aliați de nădejde pentru sistemul tău imunitar.
Fructele din componența unui suc proaspăt nu au nevoie de mult timp să se descompună și din acest motiv sunt excelente pentru sistemul tau digestiv.

Suplețe și remodelare corporală

O singură masă înlocuită cu un suc proaspăt stors va fi cu siguranță de mare ajutor… ficatului tău, ajutându-l garantat în lupta pentru detoxifierea organismului!
O dată ce vei consuma sucuri proaspete ce îți vor ține și de foame, și de sete, cantitatea totală de calorii zilnice se reduce simțitor și astfel, trupul tău se subțiază, încetul cu încetul.
Aportul de nutrienți din sucurile proaspete de fructe îți vor hrăni celulele puternic, din interior spre exterior, îmbunătățindu-ți aspectul fizic.

Claritate mentală

Se spune că suntem ceea ce mâncăm, așa că dacă ne hrănim cu fructe și legume proaspete, mintea noastra va fi fresh!
Mineralele și antioxidanții dintr-un fruct proaspăt stors declanșează reacții imediat ce sunt ingerate, și de aceea, nu doar trupul nostru, ci și spiritul nostru va fi mai viu, mai alert!
Te-am convins? Începi o viață fresh, nou-nouță? Frumusețea și sănătatea încep de la interior și se mențin cu sorbituri mici, zi de zi.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.